Concap Hypotonic 55-11 - 500 ml

Levering: 1 - 2 werkdagen
Prijs: €20,95 €21,95 Beschikbaar1 - 2 werkdagen
Dit product is momenteel niet voorradig
Lowest price in last 30 days: €20,95

De nieuwe Concap Hypotone sportdrank in combinatie met electrolyten, geschikt voor alle weersomstandigheden. Deze sportdrank is ook geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor sportdranken. Te gebruiken zowel voor als tijdens de inspanning.

Gebruiksaanwijzing: Vul de maatbeker bij de fles met 10 ml concentraat en verdun met 500 ml water om 500 ml kant-en-klare drank te bereiden. Voor een bidon gevuld met 750 ml water voegt u 15 ml concentraat toe, gebruik het product gekoeld voor een betere smaak. Waarschuwing: voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Niet te gebruiken door kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Na opening kan Concap Hypotonic ongeveer 2 maanden worden bewaard in de koelkast.

Smaken: Vlierbes-Citroen en Pompelmoes

Ingrediënten: Gefilterd water, maltodextrine, microkristallijne fructose, aroma; vlierbes & citroen, zuurteregelaar: organisch citroenzuur, kleurstoffen: betacaroteen, emulgator: acaciagom, natuurlijk vlierbes en citroenconcentraat (3%), zoetstoffen: sucralose, stevioglycosiden, conserveermiddelen: sodiumbenzoaat, kaliumsorbaat.

Reviews

Schrijf een review

© 2020 Trailfood.nl