Over Mirthe

Ik ben Mirthe, 32 jaar en de eigenaresse van deze webshop. Ik ben een fanatieke duursporter. Hoe langer ik loop of fiets hoe beter! Met mijn achtergrond als wielrenster heb ik al het nodige duurvermogen opgebouwd en nadat ik moeder ben geworden van twee kinderen ben ik meer en meer gaan hardlopen. Inmiddels heb ik twee marathons gelopen.

Via de loopgroep waar ik bij loop, kwam ik in aanraking met het lopen van trailruns. Het rennen door de bossen, over technische paden, het klimmen en het springen over obstakels vind ik echt geweldig en het geeft me een enorm gevoel van vrijheid. Daarnaast heb ik veel interesse in voeding en ben ik inmiddels opgeleid tot voedingsdeskundige en adviseur op het gebied van sportvoeding. Door dat wat ik in theorie heb geleerd ook bij mezelf toe te passen, merk ik dat het nemen van de juiste voeding enorm bijdraagt bij de prestaties die ik lever en neemt dit een cruciale rol in bij het herstel van deze prestaties.

Persoonlijk heb ik gemerkt dat het nemen van sportvoeding tijdens de inspanning weleens tot maag / en darmklachten leiden. Ik test zelf alle voeding die ik via dit kanaal aanbied tijdens het lopen en fietsen en schrijf geregeld artikelen over mijn ‘trailrunervaringen’.

Bij vragen bel of mail gerust! Zie hiervoor de gegevens onder ‘contact’.

© 2020 Trailfood.nl